Radisson Blu Scandinavia Hotel


Radisson Blu Scandinavia Hotel – för en central vistelse i Göteborg
boka billiga hotell i GöteborgRadisson Blu Scandinavia Hotel ligger på Södra Hamngatan i centrala Göteborg, praktiskt nog bara ett stenkast från stadens centralstation och endast en och en halv kilometer från närmaste flygplats. Hotellets läge gör det perfekt för den shoppingsugne, då klassiska NK samt Nordens största köpcentrum Nordstaden ligger bara ett hundratal meter därifrån, men bara någon kilometer bort ligger till exempel Göteborgsoperan för musikälskaren och Lisebergs nöjespark för äventyraren.

Hotellets standardrum är alla utrustade med minibar, kassaskåp och gratis Wi-Fi, och varje morgon dukas det upp en stor frukostbuffé som är inkluderat i priset för rummet. I Business Class-rummen erbjuds ytterligare bekvämligheter såsom badrock, tofflor och Nespresso-bryggare, och man har då som gäst gratis åtkomst till hotellets hälso- och fitnesscenter. Båda typerna av rum är cirka 32 kvadratmeter stora och rymmer två stycken vuxna.boka ett billigt hotell i göteborg

På Radisson Blu Scandinavia Hotel finns även möteslokaler att boka, vilka är särskilt lämpliga för konferenser och liknande. Dessa lokaler är även de givetvis utrustade med Wi-Fi, men också med bild- och ljudutrustning av modernt snitt. Här finns även en större sal för föreläsningar, samt en rymlig lobby som är perfekt för stora affärsmingel.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.